Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jediná strana co u nás fakt prosazuje legalizaci konopí a je aktivní v boji proti těm současným nesmyslům, jsou: PirátiR^.

0 0
možnosti

Důvody, proč přístup státu vypadá tak jak vypadá, jsou dva.

První: Lobby farmaceutického průmyslu, pro který je konopí nebezpečný konkurenční produkt. Je to stejné jako s bylinkářstvím, tam se farma taky zuby nehty snaží konkurenci zničit.

Druhý: široce rozšířené předsudky a dogmata, pokud jde o drogovou problematiku, její podstatu, společenskou nebezpečnost atd. No a když se o tom diskutuje, tak je nejvíc slyšet hlas tzv. odborníků, kteří se převážně živí drogovou represí. A ruku na srdce: být v jejich kůži, podřízli byste si vlastní větev ?

0 0
možnosti

Legálně bych to prodával i ostatním, ale dráž než těm co to potřebují. Alespoň by částečně vymyzeli pokoutní prodejci a stát by něco narejžoval. A navíc: zakázaný ovoce nejvíc chutná - takže do budoucna by mohlo těch "co to jen hulí" ubýt.

0 0
možnosti

Až se našim "legislativcům" podaří vymyslet zákon, jak konopí aspoň 20 krát zdanit, aby  z jedné koruny zisku získali 200 korun do rozpočtu (do kapsy) tak to půjde pěstovat i mezi mrkví.

0 0
možnosti

J75a12n 91R57á22ž

9. 11. 2014 10:44

Důvodem pro vznik tak absurdního zákona je, aby konopí bylo co nejdéle pod kontrolou farmaceutické lobby. Nic jiného v tom nehledejte.

Je potřeba aby se toho chytla Penta a bude se konopí pěstovat doma a prodávat v síti lékáren Max jako potravinový doplněk. Oni lobovat umí.

P.S. Slunných koutků, kde se dá pěstovat konopí aniž by se mohl dohledat a trestně stíhat pěstitel, je bohudík v naší zemi dost! Takže já vidím jediný problém a to, sehnat kvalitní osivo. To,které se kupuje u Vietnamců většinou kvalitní není.

7 0
možnosti

Slunných koutků na pěstování konopí je dost, ale místa ve vězení pro takové pěstitele taky. Stačí když vás napráská soused a jdete bručet. Výmluvy že jste to měl pro sebe na mazání soud nezajímají. Protože naše zákony jsou na hlavu, jen pěstování konopí je bráno jako šíření toxikomanie.RvRvRv

0 0
možnosti

O49t68a 55T44e91s22a51ř

9. 11. 2014 7:14

to by tady nesměla být skupina vyčůránků, kteří na tom chtějí rejžovat.

5 0
možnosti

To je pořád samej důchodce. A co já, co to hulím už 20 let. Já jsem vosk;-€

2 0
možnosti

Nezlobte se, ale léčba zdraví (toho důchodce) je přednější než vaše hulení trávy.

Byť oboje by mělo být legální.

0 0
možnosti
Foto

Veselý důchodce = dobrý důchodce

5 0
možnosti
  • Počet článků 57
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1574x
Průměrný občan ČR, který se ale na rozdíl od většiny snaží přemýšlet o tom, co se kolem něj děje.

Seznam rubrik