Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jo, je to tak, ale je zcela zbytečné jim to říkat. Ony to podvědomě vědí, ale stejně to budou dělat, protože jsou tak naprogramované.

0 0
možnosti
Foto

Návod na použití muže? Má to snad znamenat, že muži jsou všichni stejní? Nepochybně existuje nejméně několik typů mužů, stejně jako žen, takže vlastně neexistuje návod na použití ani pro jednu "skupinu". Všichni jsme stejní a každý jsme jiný, jedno jestli ženy či muži, takže "návody" jsou zavádějící.

0 0
možnosti
VK

Nějak jsem nepochopila,proč by mi muž měl radit,jak mám co dělat8-oať už v kuchyni nebo jinde.Já za tím svým taky nelezu do garáže a neradím,prostě by mě to ani nenapadlo.Měla bych radu pro Vás,pro muže-i kdybyste si stokrát MYSLELI,že něco děláme blbě,tak prosím MLČTE!Vím,že je to moc těžké,ale máte pak klid a nemusíte si v hospodě stěžovat na nevrlé reakce partnerek.

A co se týče přiznání ať už skutečných nebo domnělých chyb-znám velmi málo mužů,kteří dokážou přijít a říct-promiň,tak proč by to mělo být snadnější pro nás,ženy?

Doporučuji více tolerance-k chybám,k technologickým postupům a tak nějak vůbec věci moc neřešit.

5 0
možnosti
Foto

Holt je potřeba k sobě najít toho druhého s hodnotovými "tykadly" správně nastavenými, aby to šlo propojit. Jinak je lepší se rozejít (včas) nebo potřeba aspoň najít co nejnoblesnější cestu.

x

No jo, mně se to kecá, jsem vdaná podruhé a to už si toho člověk tak nějak jinak váží i jinak užívá. Ale bez přibrušování a modelování "tykadel" z obou stran by to prostě nešlo (Ne, nepotřebuji non-stop komunikovat, ale zkusíš-li mi, drahý partnere, radit, jak mám dodělat tu koprovku, reálně hrozí, že ti strčím vařečku do ruky a odkráčím si číst.)

0 0
možnosti
Foto

Ke kapitole 'Nebát se přiznat chybu.'

V této kapitole nezohledňujete to, že každý člověk cítí a myslí rozdílně. Vy můžete být sangvinikem, zatímco Vaše paní cholerikem.

Zatímco Váš vnitřní stav Vám dovolí přejít  nedostupnou koupelnu pokrčením rameny, Vaše paní to může cítit nepříjemněji.

Následuje-li pak spěch, už se dostává  ne vlastní vinou do stresové situace, v níž nedokážeme obvykle reagovat v pohodě. Mně např. stres udělá naprosto strnulou jakéhokoliv pohybu. Dokonce nedokážu ani pootočit svojí vlastní hlavou !!!  Chápete ten rozdíl ?

Vaše paní má samozřejmě pravdu. To Vy jste ji vážený pane dostal do této nezávidění hodné situace.

Měl byste se jí tedy s plnou vážností omluvit, aby poznala, že toho, co jste svou jednoduchostí způsobil, doopravdy litujete.   V

0 1
možnosti
Foto

Ke kapitole o koníčcích a kamarádech

Souhlasím s Vámi, ale bohužel, nesmí se realizovat na úkor rodiny.

Pakliže se to tak děje,   nesmíte se divit, že to dopadne vystavením zákazu.

S vedením domácnosti je spojeno tolik úkolů,  že kamarádi ani koníčky nemohou být omluvou pro Vaše nároky na ně.

Žena už dnes nechce být obětí rodiny. Má také právo, cítit se dobře.

Vstoupíme-li do vztahu, znamená to, že si dokážeme představit roli svého partnera v sobě.

Jak bychom se my sami cítili v jeho kůži ?!?

A jen z takového hlediska máme právo na osobní svobodu.   V

0 0
možnosti

Mám pocit, že jste prostě všichni tři narazili na nevhodné partnerky:-)...protože to,co píšete, že by ženy dělat měly/neměly, považuju třeba já (a moje kamarádky nebo ženy z naší rodiny) za zcela normální - a naopak, v dobrém manželství (partnerství) mají zájem spolu po celý den kominukovat oba, takže někde naopak častěji volá muž (nikoliv z důvodu kontroly ;-D)... Máte pravdu, že tahle by to pro část mužů mělo být - ale neberte to prosím jako jakési univerzální moudro, že "tohle chtějí všichni muži" a " takhle blbě se chovají všechny ženy" :-)

0 0
možnosti
Foto

U piva se toho nakecá...;-D;-D

0 0
možnosti
MP

To od vás neni hezký takhle přesně to popsat..

Jen bych ještě přidal : neschopnost poskytnout pomoc a podporu púartnerovi bez toho aby mu to pak pár let omlacovala o hlavu, neschopnost přijmout svůj díl  odpovědnosti a snaha ze všeho vinit partnera, neschopnost chápat PŘÍČINA NÁSLEDEK, neschopnost respektu k partnerovi je li vyčertpán, a další a další. A především naprostý a krystalický oportunizmus :-/

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS