Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KLS

Žádná levicová vláda nikdy nepřinese prosperitu země a vyšší životní úroveň. Všechno prožerou a vytváří větší dluhy.

0 0
možnosti
JM

Veškerá opatření socialistů potřebují během krátké doby další opatření, která musí napravit jejich chyby, a tak stále dokola.;-)

5 0
možnosti

Kladu si otázku, zda bankrot Řecka by nebyl prospěšnější?

Zatím jen sanujeme a sanujeme a Řekové se nám vyšklebují...

4 0
možnosti
ZH

Uvědomte si, že se v žádném případě nesanovalo Řecko, ale Evropské banky. Prakticky všechny prachy co daňový poplatníci  do Řecka nalily, šly na splácení úvěrů zahraničním bankám. Takže nešli Řekům na obnovu hospodářství, nebo infrastruktůry, šli rovnou zpátky těm zločincům, kteří zkorumpovaným vládám půjčovali peníze, i když dobře věděli jak to tam vypadá a samy pomáhali fixlovat co to dá. Stačí se podívat jak vypadá Řecko 5 let po řádění trojky? I deváťák si dokázal spočítat, že není možné, aby Řecko ty dluhy splatilo, ale to né, budeme ho zachraňovat, dokavaď se všechny soukrommé dluhy nestanou dluhy veřejnýmy a teď teprve může Řecko zkrachovat. Soudruzi z Bruselu ani netuší jak rozkládají ten svůj domeček.:-/

1 1
možnosti
Foto

Jak na úspory v Řecku? Úplně jednoduše, ať zavedou průměrné mzdy a důchody jako máme my v Česku . Navíc jen 12 x v roce jako u nás a ne až15 x !jako u nich. Když za to můžeme žít my, proč ne oni?

4 0
možnosti
ZH

To mě napadlo už dávno, ale jak třeba vyřešíte platbu za nájem, ten snížit nejde, protože ten co dům pronajímá, splácí z nájmů úvěr ?

To by šlo jen po totálním krachu a zavedení drachmy.:-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 57
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1574x
Průměrný občan ČR, který se ale na rozdíl od většiny snaží přemýšlet o tom, co se kolem něj děje.

Seznam rubrik