Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

.... už je to u nás jak za komančů!! ... tutlat, tutlat, tajit, zametat, mlžit ....ale stejně nevěřím, že nějaký ,,slabý článek" nakonec nepovolí ;-). U nás se totiž nakonec stejně všechno vykecá!

0 0
možnosti
Foto

Jestli jsem to správně pochopila, tak zprávu neuvidíme, protože OLAF jsou mafiáni a určitě je řídí Kalousek nebo tak nějak. ;-D

1 0
možnosti

No pokud státní zastupitelství přidá zprávu OLAFu do spisu, tak by si ji teoreticky mohli poslanci z mandátového a imunitního výboru přečíst.

0 0
možnosti

Politika je umění možného ... a něco mi říká, že by to Okamura mohl vyhandlovat za zúžení imunity jen pa PS a verbální projev poslanců. Pokud by byl na stole obchod nevydat Babiše výměnou za zúžení imunity, tak bych to viděl jako dobrej obchod. Voličům Babiše Čapí hnízdo nevadí a na zúžení imunity by se mohli shodnout všichni voliči.

Ono totiž moc cest jak z bryndy ven není - 50 mega je v pásmu škody velkého rozsahu, za což nemůže být podmínka. Ještě je na stole jako možnost milost od prezidenta. Že bude Babiš zavřený v této zemi snad nevěří nikdo, takže vyhandlovat to za zúžení imunity by byl mistrovský tah Okamury.

0 0
možnosti

Obdivuji, pane Starý, jak dobře jste informován.

0 0
možnosti
Foto

;-) Ofic. cestou, totˇ otázka, neific. to již ,,leze". viz.:https://www.seznamzpravy.cz/clanek/jake-informace-stoji-v-utajovane-zprave-olaf-tady-jsou-41301?dop-ab-variant=&seq-no=1&source=hp8-o Šumani nezahálí, ještě nezávisl. šídlo, a jiné ,,chráněné" zdroje, atp.;-)

0 0
možnosti

Jsem pro zveřejnění Olafa a vydaní všech pánů soudu a taky souhlasím s tím, že staré struktury se chtěji AB zbavit..je totiž stále co ukázat veřejnosti z minulosti...

1 0
možnosti
Foto

Jistě je ,,pár zadečků" dosti stažených;-D MF by toho mohlo zveřejnit i více, vč. pár info i o jiných kauzách, které OLAF vyšetřoval. Času na to bude mít dosti, i po volbě prezidenta;-)

0 0
možnosti
Foto

Zpráva se musela nejdřív přeložit. Pak vyšlo najevo že přišla v češtině. Nic v ní není, ale byla zařazena do vyšetřovacího spisu. Je to dílo naší mafie, která už ovládá i Brusel. Na OLAF je nutno zakleknout, zatím formou žaloby. Ale vše je účelovka a je to křišťálově čisté. Myslím, že lepší doznání viny už Andrej Babiš ani předvést nemohl.

13 0
možnosti

Přišla v češtině? To jsem nečekal. Nemáte zdroj? Je tu někdo, kdo bude schopen "zakleknout" na Bureše? Mám trochu obavy.

0 0
možnosti
  • Počet článků 57
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1574x
Průměrný občan ČR, který se ale na rozdíl od většiny snaží přemýšlet o tom, co se kolem něj děje.

Seznam rubrik