Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

L64u16d26ě54k 38J14a38š87a

16. 9. 2018 8:34

Jasně, člověk jezdící jako dobytek, a on to ví,že tak jezdí, se chce pojistit, aby ho někdo vysekával z toho, že jako dobytek jezdí. Doufám, že příště budete nadávat na to, že zákon zakazuje pojišťovat se proti vykonání vraždy, aby firmy vrahy z deliktu vysekávali. Myslím, že takto si já právn ístát nepředstavuji. Ale možná máte prachy a chcete si tu spravedlnost ve "vašem" právním světě kupovat

0 2
možnosti
Foto

Něco jiného je si pojistit právní zastoupení u soudního řízení a nebo se pojistit u někoho, u koho se dá předpokládat, že je tu od toho, aby dokázal zahladit moje protiprávní jednání třeba tím, že k žádnému jednání nedojde. Nalijme si čistého vína, nějaký pan Rath se také chce pojistit u senátu.

1 0
možnosti

Jak presne nekdo takovy dokaze zajistit, ze k zadnemu jednani nedojde? Pokud k tomu dojde nejak v rozporu se zakonem, postihujme tohle konkretni poruseni. Pokud je ale vsechno v souladu se zakonem, tak v cem presne je problem?

0 0
možnosti

Kdo vyjel za hranice s navigací, tak vidí, kolik je tam radarů. 10x více než v Česku. Zajímavé, že jsem za 15 let žádnou pokutu nedostal (což se nechci rouhat, zítra se to může stát). Komu připadá, že je moc značek, ať jezdí šalinó.

Užívejme si jako slušní lidé výsadu jezdit podle předpisů. Překračovat je musí pouze zločinci na útěku před spravedlností. A jak na piráty.

Způsob řízení automobilu je odrazem mravů řidiče. Kdo si váží sám sebe, měl by být hrdý na výsadu jezdit podle dopravních předpisů. Jak říká John Travolta ve filmu Hoď se do klidu, „na skutečně důležité lidi počkají“.

Strategie bezpečnosti na silnicích musí být založena na myšlence, že překračovat pravidla není „cool“ a kdo se něčeho takového dopouští, je obyčejný křupan. Posměch a pohrdání okolí bolí daleko více než dvoutisícová pokuta nebo odebrané body.

https://vilembarak.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=465312

7 5
možnosti

Tak to vám závidím.

Já jsem před 2 měsíci platil Kč 600,-, protože jsem se v sobotu v 5:23 ráno řítil liduprázdným Mělníkem rychlostí 63 km/h (na padesátce)...

1 0
možnosti

No to je zase mazec ta diskuze. Pan Pavel, paní Jandová, když to čtu, přestávám se divit, že tu máme vládu jakou máme a že je větší poptávka po represi, než po právu, svobodě a s ní související osobní zodpovědnosti. Nechápejte to prosím jako útok, jen se prostě pohybuji v jiné sociální bublině, osobně žádného takového člověka neznám a pokaždé, když se v podobné diskuzi přesvědčím, že opravdu existují a nejsou jen produktem George Orwella, jsem z toho v šoku...

2 0
možnosti
Foto

Jistě, takže podle vás mohu jezdit na silnicích vlevo, když máme tu svobodu a demokracii. Přece mi do toho nemůže nikdo kecat. Nechápejte to jako útok, jenom si myslím, že rozdíl mezi demokracií a anarchií by měl existovat. :-/

2 3
možnosti

Když si objednám takovéto pojištění, tak logicky předpokládám, že budu prasit. Co Vám na vývodu soudu přijde nelogické? Tady nejde o pojištění proti náhodě, ale proti více méně úmyslnému jednání. Najdou se excesy, ale co jsem platil já a moji známý, tak jsme skutečně rychlost překročii o dost.

Další věc. Bezpečnost a slušnost na silnicích se zvyšuje. Jen lidé, co mají potřeby proti něčemu brečet, tvrdí opak. Nicméně, také neskáču radostí ze zbytečných retardérů a semaforů zapnutých na osamělé křižovatce o půlnoci.

3 6
možnosti
Foto

Já se dokonce divím, proč policie nezakročí proti rozhlasovým stanicím, které umožňují hlásit řidičům, kde policie měří rychlost. Ono je to asi těžké, ale od těch stanic mi to přijde dost nezodpovědné. Někdy si říkám, že bych majiteli takové stanice přála, aby to do něho napálil nějaký blázen, který se právě z jeho rádia dozvěděl, že na to zase může šlápnout, protože ten radar už minul.

1 8
možnosti
Foto

R^těch špatných signálů o stavu naší justice bylo už tolik že se divím, že se ještě někdo něčemu diví;-)

4 0
možnosti
Foto

Já tedy vidím rozdíl mezi právním zastoupením, pokud to u této firmy budeme takto nazývat, tak nějak preventivně a skutečným právním zastoupením až poté, co se dostanu do konfliktu s předpisy. Vy to tak asi nevidíte.

Jinak souhlas s tím, jak se chovají hlavně města a jejich obecní policie, kterým jde skutečně jen a jen o peníze z pokut. U Policie ČR takový "hlad" po penězích z pokut nevidím - to asi proto, že ty pokuty jdou do státního rozpočtu a tudíž zisk nemotivuje tolik jako v případě obcí.

0 0
možnosti

Takze pokud ma napriklad nejaka firma sveho advokata (at uz primo jako zamestnance nebo nasmlouvaneho externistu), tak je to pritezujici okolnost?

0 0
možnosti

Začátek problému je ale v policii - včera jsem viděl policejní hlídku, jak úspěšně lovila řidiče na rychlost 50km - no jo - ale kde měřili - myslíteže u školy kde bych to pochopil a uvítal ?? Kdepak - pěkně na ceduli ,,obec,, , která je cca 0,5km za městem !

6 0
možnosti
  • Počet článků 57
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1574x
Průměrný občan ČR, který se ale na rozdíl od většiny snaží přemýšlet o tom, co se kolem něj děje.

Seznam rubrik