Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J76a60r35a 40R57a20n52k

15. 2. 2018 1:47

Zajimave je, ze na ceske wiki, ktera je sama o sobe vzdy zkracena, dost veci o Andrejkovi a jak rodice prisli k penezum zmizelo, ale stale se neco najde:

Neuvěřitelná historie Babišovy rodiny. Kontroverzní není zdaleka ...

forum24.cz/neuveritelna-historie-babisovy-rodiny-kontroverzni-ne...

Translate this page

Jun 25, 2017 - Bratr Alexander Babiš (*1961). Ani Andrejův mladší sourozenec není z těch, kteří by mohli mít čisté svědomí. V záznamech StB byl veden jako spolupracovník, ač sám tvrdí, že byl Státní bezpečností pouze monitorován. Tak či tak je zřejmé, že rodina Andreje Babiše je prorežimní činností doslova prolezlá.

Pelíšky rodiny Babišovy. Jak otec Štefan Babiš bojoval, aby ho ...

0 0
možnosti
Foto

Slovenský soud nic takového nerozhodl. Ten jen prohlásil že tu jejich "Paměť národa" nelze obvinit z nepravdivého tvrzení. Jenomže to je těžké těmto fanatikům a Babišofobům vysvětlovat.

1 3
možnosti
Foto

To platí plně na vás. Vám kdyby Babiš ukradl lampičku v ložnici a byl dopaden, tak ho budete stále omlouvat a vinu házet na jeho kritiky.

0 0
možnosti

Bureš to dělá hrozně hloupě, pokud by byl chlap tak řekne: "ano jako člen zahraničního obchodu jsem musel povinně psát zprávy STB a být v jejich evidenci, zprávy se ale vždy týkaly pouze ekonomie a nikdy jsem tam nenapsal nic za co bych se musel stydět" tohle by spousta lidí vzala, ale to by musel být chlap :-)R^

2 0
možnosti
Foto

Za českého premiéra jsme si zvolili agenta Bureše a za českého prezidenta jsme si podruhé zvolili prolhaného a mstivého Miloše Zemana. Teď ještě chybí, abychom si v referendu odhlasovali vystoupení ČR z EU.

10 4
možnosti
Foto

To poslední není tak špatný nápad.

5 5
možnosti

:-)......Velmi výživná diskuse, jak říká současná mládež, hustá! Předpokládám, že diskutující jsou už zralého věku a tudíž....měli by si pamatovat,(pokud nejsou sklerotici), jak to za minulého režimu chodilo !

Kdo vyjel na nějaký čas na západ, byl pro příjezdu policií "vytěžen" a byl o tom sepsán zápis. Tím se jeho jméno dostalo do svazků StB. Spousta současných politiků, kteří se roky pohybovali v kapitalistickém západu tam není a spokojeně se živí politikou. |President Klaus, Lívie, Dlouhý a další....studovali a ve svazcích nejsou!! Pamětníci by si mohli pamatovat, jak po sameťáku vozily nákladní auta tyto svazky a pálilo se to ne mezích! Skartovačky nestačily! Gen. Lorenz a Ricard Sacher,(min. vnitra za lidovce), se postarali!

Babiš byl roky úředníkem v Maroku, kde hlídal, aby nějací vykukové neokrádali Československou republiku! Samozřejmě, že se do seznamů dostal! Jestli někoho napráskal, to už je jeho věc! Takže...cíl....dostat Babiše z politiky, za každou cenu! Konec beztrestného rozebírání státu ! Proto ten řev ! !!!!!!

8 17
možnosti
Foto

Je to naivita nebo už........?

7 2
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
18 2
možnosti
Foto

Ale tuší. Ba i poznali. Jako i já, i moji rodiče, ale i moje děti!

1 1
možnosti
Foto

Karma, naprostý souhlas. Teď má Babiš dva jasné cíle. Do své smrti se bude soudit, že nepodepsal spolupráci, jak prohlásil. A do Zemanovi smrti bude shánět 101 podpis. To jsem zvědavá, kde zvítězí dříve.:-)

21 3
možnosti
Foto

O28t92a30k71a35r 62S47e24k16l

13. 2. 2018 19:14

MZ zase bude do smrti hledat ten Peroutkův článek...... Kdyby to nebylo k pláči , bylo by to k smíchu...

Máme my to ale "věrchušku";-D;-D;-D

17 2
možnosti
Foto

S tím, co jste napsal, nelze nesouhlasit. Tedy....

Rozumný člověk musí souhlasit a lidé podobní Babišovi budou nesouhlasit a obhajovat ho.

Křivárna je naneštěstí u nás v kurzu.

13 2
možnosti
Foto

Rozumný člověk je jen ten že je skeptickým a kritickým člověkem. Pochybuji, tedy jsem. Věřím, protože to je absurdní.

3 3
možnosti
Foto

Tak nějak mám ještě v paměti jeho slova o tom, že tak úplně neví, komu patří Čapí hnízdo. Pak si náhle uvědomil - ejhle - že jsou to jeho děti...

"Přísahám na zdraví svých dětí, že nebudu novinářům svých deníků do ničeho zasahovat". Pak ovšem odmítl poslouchat sám sebe, jak přikazuje nějakému pisálkovi,co kdy zveřejnit, aby to byla bomba.

To, že pan Babiš lže a že jde o ničemu, ví ten, kdo vědět chce. Ti - jak správně píše kolega Roth - svědci Babišovi - budou tohoto mizeru hájit do roztrhání těla. Agent Bureš neodstoupí, komunista Zeman ho jmenuje předsedou vlády třeba 20x.

Ach, Česká republiko, quo vadis?

23 2
možnosti
Foto

Quo vadis? Business as usual. Vždyť kvůli Havlovi se musel přepisovat lustrační zákon. To už se ale "zapomnělo".

3 14
možnosti
Foto

I80v41a11n 73M37a96r72e83k

13. 2. 2018 18:13

"Agente Bureši, odstupte"? Na to je vás p.Starý, při vší úctě k Vám žalostně málo.;-(

5 2
možnosti

P59a57v58e81l 89S73t52a29r64ý

13. 2. 2018 18:27

Takže vy jste se současným stavem, kdy tu máme čtyři měsíce po volbách menšinovou vládu bez důvěry a Andrej Babiš vyjednává s komunisty a popírači holokaustu, protože nikdo jiný se s ním není ochoten bavit, spokojený?

5 1
možnosti
  • Počet článků 57
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1574x
Průměrný občan ČR, který se ale na rozdíl od většiny snaží přemýšlet o tom, co se kolem něj děje.

Seznam rubrik